« 2024. április »
H K Sz Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Tinódi Gimnáziumért Alapítvány Kréta - elektronikus napló High-tech Biolabor
A+ A-
Dolorosa Alapítvány

Egy együttműködés keretein belül lehetőségünk volt ellátogatni a Tinódi Gimnáziumba Sárváron és kettő tizedikes osztálynak tarthattunk interaktív előadást.

Nagy öröm számunkra, hogy beszámolhatunk nektek egy rendkívül inspiráló és felemelő élményről, amit a Tinódi Gimnáziumban élhettünk meg. A Dolorosa Alapítvány tagjai előadóként vehettek részt az iskolában, ahol két 10. osztálynak mesélhettünk az adományozás hagyományáról és alakulásáról. Az órák során nemcsak az adományozás fontosságára hívtuk fel a figyelmet, hanem kiemeltük az edukáció és a közösségi szolgálat fontosságát is.

Hiszünk abban, hogy már fiatal korban el kell kezdenünk oktatni a következő generációkat az önzetlenség, a segítségnyújtás és a társadalmi felelősségvállalás értékeiről.

Az előadás során bemutattuk saját alapítványunk tevékenységét, és örömmel tapasztaltuk, hogy a Tinódi diákjai nyitottak és érdeklődők voltak az adományozás és az önkéntesség iránt.

Összességében elmondhatjuk, hogy a Tinódi Gimnáziumban töltött idő egy felejthetetlen élmény volt számunkra.

Köszönjük az iskola vezetőségének és diákjainak, hogy lehetőséget adtak nekünk osztályfőnöki órák keretein belül, hogy személyesen találkozzunk akövetkező geenrációval!

Forrás: https://dolorosa.hu/sikersztori/a-tinodi-gimnaziumban-jartunk