« 2024. május »
H K Sz Cs P Sz V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Tinódi Gimnáziumért Alapítvány Kréta - elektronikus napló High-tech Biolabor
A+ A-
11.B

Osztályfőnök: Berkovits Rita

Létszám: 27 fő

Baldauf Ábel Norbert, Balog Áron, Bergenyei-Soós Balázs, Dénes Hanna, Dénes Kitti, Farkas Liza, Galambos Márton, Győrvári Botond, Herczeg János, Horváth Anna Kata, Keszei Réka, Király Panka, Kiss Patrik, Kucsera Loretta, Kulcsár Mihály, László Simon, Nagy Gellért, Pados Bianka, Pallósi Diána, Pénzes Hanna, Pusztavámi Márton, Rauch Lilla Zsuzsanna, Süle Máté, Tóth Dávid, Varga Sára, Veiczer Kiara, Wawrzsák Sámuel Gábor

Kitűnő: Bergenyei-Soós Balázs

Jeles: Dénes Hanna, Dénes Kitti, Galambos Márton, Győrvári Botond, Horváth Anna Kata, Keszei Réka, Király Panka, Kucsera Loretta, Kulcsár Mihály, Pénzes Hanna

Tantárgyi dicséret:

Történelem, társadalmi és állampolgári ismeretek: Kulcsár Mihály

Biológia-egészségtan: Bergenyei-Soós Balázs, Keszei Réka, Király Panka, Pénzes Hanna

Német nyelv: Bergenyei-Soós Balázs, Dénes Kitti, Keszei Réka

Testnevelés és sport: Dénes Hanna

 

Osztálykirándulás

A hosszú online oktatás után mindenki várta már az osztálykirándulást, hiszen a vírus miatt, sajnos, tavaly erre nem volt lehetőségünk. Végül Balatongyörökre esett a választásunk, ami számos túraútvonallal rendelkezik az odalátogatók számára. Szerencsére az időjárás nekünk kedvezett, ezért az esernyőket és váltócipőket a táska mélyére süllyeszthettük.

Első úticélunk a Szépkilátó volt, ahol megnéztük a domb tövében csordogáló Római forrást. A Szépkilátó után a Batsányi-kilátót céloztuk meg, ami a Pap-hegyen található. Nem volt egyszerű felsétálni odáig, de a gyönyörű látványért megérte. Kis pihenő után elindultunk a másik kilátó felé: a Bél Mátyás-kilátóhoz. Hasonlóan nehéz volt a megközelítése, mint a Batsányi-kilátónak, de fentről leírhatatlan a kilátás a Balatonra, valamint a Keszthelyi-hegységre is, ezért mindenképpen érdemes egyszer felsétálni oda, ha valaki Balatongyörökön jár.

A túrázás után átmentünk Keszthelyre, ahol a Balaton parton csoportokba verődve pihentük ki a kirándulás fáradalmait. A szabadprogram után buszra szálltunk, majd elindultunk Sárvár felé. Fáradtan ugyan, de rengeteg élménnyel gazdagodva értünk haza. A délelőtt még hangos társaság estefelé már csendbe burkolódzva pihente ki a túrát.

Nagyon örülök, hogy a hosszú kimaradás után végre kimozdulhattunk együtt a szürke hétköznapokból, hiszen erre 12. osztályban nem igazán lesz lehetőségünk. Köszönjük szépen osztályfőnökünknek, Rita néninek és Kőszegi Zsanett tanárnőnek, hogy egy ilyen remek osztálykirándulásra vittek el minket!

Keszei Réka
11. B osztályos tanuló